Yahoo vs Google
718
single,single-post,postid-718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Yahoo vs Google

23 aug Yahoo vs Google

Yahoo vs Google

Door Maarten Vink

Gisteravond toen ik het laatste nieuws bekeek op nos.nl viel mij een bericht op. Dit komt waarschijnlijk door mijn vak. Het bericht luidde namelijk dat Yahoo afgelopen maand meer websitebezoekers heeft gehad dan Google.

Yahoo was een paar jaar geleden best populair, maar de laatste jaren is dit niet meer merkbaar. Daarom is dit zo opvallend. Goed om te vermelden is dat dit gegevens zijn die betrekking hebben op de VS. Maar toch, wat is er gaande?

Het kan komen door de negatieve publiciteit rondom de  afluisterpraktijken. Of begint men zich nu in te zien dat Google meer van ons weet dan je buurman en buurvrouw samen van je weten. Deze trend is al enigszins merkbaar doordat een nieuw zoekmachine zoals duck duck go opkomend is. Ik ben benieuwd of deze trend  door gaat zetten en of deze ook in Nederland te zien gaat zijn.

Wij houden deze trends goed in de gaten, maar één ding is zeker, welke zoekmethode ook het meest gebruikt gaat worden, er zijn altijd manieren om beter gevonden te worden.

Geen reactie's

Geef een reactie