Wat jij kunt hebben aan SEO | Via3 new marketing & media
2612
single,single-post,postid-2612,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Wat jij kunt hebben aan SEO

17 aug Wat jij kunt hebben aan SEO

Waarom jij SEO wilt

 

Wat was SEO ook alweer?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation; zoekmachine optimalisatie dus. Het zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt wanneer mensen naar jouw producten of diensten zoeken.

Waarom wil je SEO?

Omdat SEO zorgt voor meer bezoekers op je website en dat zorgt vaak weer voor meer verkoop.

Er worden in Nederland elke dag 50 000 000 zoekopdrachten gedaan in Google en 70 % van de internetters kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. Hier wil je dus tussen staan!

Wat heb je aan SEO ?

1. Een hogere bekendheid. Krijg meer klanten doordat je beter te vinden bent en een grotere naamsbekendheid hebt.

2. SEO zorgt voor lange termijn effecten. Bezoekers die je krijgt via de organische zoekresultaten (dus de gewone lijst met zoekresultaten) zijn gratis. Als je pagina’s geoptimaliseerd zijn hoef je dus niet bij te betalen om het effect te behouden.

3. Goede SEO zorgt voor bezoekers uit jouw doelgroep. Met een zoekwoordonderzoek zoek je eerst uit waarnaar en met welke zoektermen jouw doelgroep zoekt en daar richt je je jouw pagina’s op in. Zo komen de mensen die echt bij jouw doelgroep horen makkelijk op de juiste pagina’s terecht.

4. SEO zorgt voor vertrouwen in jouw website. Mensen vertrouwen erop dat Google weergeeft wat relevant is voor hun zoekopdracht. Als jij door SEO hoog in de zoekresultaten komt wordt jouw site eerder als echt belangrijk gezien.

Wil jij weten hoe zichtbaar jouw site is en waar jouw kansen liggen? Doe dan vrijblijvend de SEO-check 

Geen reactie's

Geef een reactie