Tanneke Meijers beantwoordt moeilijke vragen | Via3 new marketing & media
2043
single,single-post,postid-2043,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Tanneke Meijers beantwoordt moeilijke vragen

20 apr Tanneke Meijers beantwoordt moeilijke vragen

Ondanks dat deze psychologe uit Nijmegen komt, steekt ze elke ochtend trouw de waal over naar Arnhem. Wanneer ze niet naar Arnhem reist dan pakt ze het liefst een trein, vliegtuig of boot naar een ver warm land wat nog te ontdekken valt. Maar hoe komt ze nu eigenlijk bij via3 terecht?

TannekezwartwitLachen

Tanneke, kan je ons vertellen hoe je als psycholoog in spe in de online marketing terecht bent gekomen?

Doordat ik als stagebegeleider bij CVJO Arnhem bezig was kwam ik in aanraking met Via3 en online marketing en hier ontstond een mooie samenwerking. Uiteindelijk gaat online marketing om het sturen van menselijk gedrag en als sociaal psycholoog is dat natuurlijk hartstikke interessant.

Waar zou je willen staan over 10 jaar?

Dan heb ik een master of science in sociale psychologie en maak ik mensen over de hele wereld bewust van mensenrechten en gezondheidsissues. Daarnaast wil ik een puppy, of twee, of drie..VEEL PUPPYS!

Waarvoor kan je jou ‘s nachts wakker maken?

Liever wordt ik ‘s nachts niet wakker gemaakt …ik houd heel erg van slapen. Als je het dan toch doet dan kan je beter kaasfondue bij je hebben of me een massage geven.

Wat daagt je uit in het werken bij Via3?

De werksfeer, de diversiteit en de persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor klanten en zorgen ervoor dat we samen met onze klanten groeien. We weten wat er bij klanten speelt en kunnen ze daardoor het beste helpen en dat vind ik belangrijk, dat je echt ziet dat je mensen vooruit helpt.

TannekezwartwitWAT

 

Geen reactie's

Geef een reactie