Onze online marketing man: Erik Franke | Via3 new marketing & media
2058
single,single-post,postid-2058,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Onze online marketing man: Erik Franke

20 apr Onze online marketing man: Erik Franke

Hij is op de hoogte van alle in’s en out’s rondom online marketing en google adwords kent absoluut geen geheimen meer voor hem. Wil je onze marketing man wat beter leren kennen? Lees dan hier meer over: Erik Franke!

Erikzwartwitlachen

facts:

  • 34  jaar oud
  • achtergrond in commerciële economie
  • is enorm strategisch
  • neemt geen blad voor de mond

Hoe ben je bij online marketing gekomen?

Ik ben heel nieuwsgierig, zo heb ik uitgezocht hoe ik websites kon gaan maken. Vervolgens kwam ik er soms achter dat er weinig verkeer kwam naar websites die ik gemaakt had. Dit moest beter en zo ben ik uit nieuwsgierigheid gaan uitpluizen hoe ik verkeer naar de websites kon krijgen. Uiteindelijk heb ik daar mijn werk van gemaakt.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Probleemoplossend denken voor klanten. Het mooiste is als het kwartje valt en er een verrek ohja reactie bij de klant optreedt.

Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?

een roadtrip

Erikzwartwitrareshit

Geen reactie's

Geef een reactie