Geloof jij er nog in? Via3 ontmaskert online marketing mythes!
2405
single,single-post,postid-2405,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

online marketing mythes ontmaskert

02 jun online marketing mythes ontmaskert

Online marketing mythes


We moeten zo veel mogelijk bezoekers naar onze site krijgen!

Al trek je honderduizenden mensen per maand naar je website, als ze niet tot jouw doelgroep behoren heb je er alsnog niks aan. Je wilt namelijk alleen mensen naar je site hebben die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw diensten of producten.

Stel van te voren goed vast welke mensen je naar jouw website wilt trekken en richt je website hierop in. Dit doe je bijvoorbeeld door je pagina’s te optimaliseren op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt.

photo-1416339442236-8ceb164046f8

Iedereen gebruikt social media, wij kunnen niet achter blijven!

Ja, bijna iedereen zit op social media, dat is waar. Maar het is niet automatisch zo dat jij daar met je bedrijf ook moet zijn. Social media moet namelijk bij je bedrijf passen en je moet er de tijd voor hebben.

Wanneer een klant naar je facebook pagina gaat en ziet dat je laatste post maanden geleden was dan is je facebook pagina eerder imago schadend dan dat het positieve effecten oplevert.

Wanneer je de tijd hebt om je aan social media te wagen dan is het belangrijk om je content te laten aansluiten bij de behoeften van je doelgroep. Je kan namelijk wel de heletijd vertellen welke spullen je verkoopt maar mensen hebben op hun sociale media geen behoefte aan verkooppraatjes, wel aan humor, nuttige informatie en inspiratie.

 

Als we maar de goedkoopste zijn kiezen mensen wel voor ons..

Nee, gewoon niet waar. Mensen associëren prijs met kwaliteit, wanneer een prijs een stuk hoger ligt denken mensen vaak “oh dan zal het ook wel beter zijn”. Leg dus uit waar je prijs vandaan komt. Daarnaast moeten mensen natuurlijk eerst weten dat je bestaat voordat ze je prijs kunnen gaan vergelijken met de prijzen van de concurrentie. Wees dus ,wederom, online vindbaar!

awhCbhLqRceCdjcPQUnn_IMG_0249

 

Onze site is super mooi, we zijn klaar!

Gefeliciteerd met de website! Dit is inderdaad de eerste stap, maar je bent nog niet klaar. Je hebt namelijk niks aan een mooie website als die niet gevonden wordt. Zoals we bij via3 wel eens zeggen: je zou zelfs een lijk kunnen verbergen op de 3e pagina van google. Daar komt namelijk helemaal niemand. Optimaliseer dus je pagina’s en distribueer online content, zo kom je hoger in de zoekresultaten en pluk je de vruchten van je mooie website.

 

Geen reactie's

Geef een reactie