Hoe kan je zelf contentmarketing toepassen op jouw website? Wij leggen het uit.
1833
single,single-post,postid-1833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Content marketing

18 mrt Content marketing

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategische keuze voor het verspreiden van waardevolle informatie voor je doelgroep. Wanneer je waardevolle informatie verschaft aan je klanten krijg je dit vaak van ze terug in in de vorm van vertrouwen en verbondenheid.

Hoe pas je content marketing toe?

Content marketing gaat om communiceren met klanten en het leveren van informatie zonder dat het een reclamepraatje is. Het stimuleren van potentiële klanten door hen te triggeren met waardevolle content. In eerste instantie is het doel van deze communicatie om de lezer te verrijken met informatie, niet zo zeer om iets te verkopen.

Wat levert het op?

Het behalen van hoge resultaten in de zoekresultaten wordt mede bepaald door de kwaliteit van de content die een website aanbiedt. Door uit de resultaten van het zoekwoord onderzoek de meest geschikte woorden te selecteren, kunnen er relevante pagina’s ontwikkeld worden.

Door een webpagina op één zoekwoord in te richten wordt de informatie op de website nog waardevoller.

Samengevat raden we je dus aan om in je communicatie je lezers te triggeren door gebruik te maken van content marketing. Als je daar toch mee bezig bent is het een slimme zet om dit te combineren met SEO aspecten en je zoekwoorden te verwerken in je blogs.

Geen reactie's

Geef een reactie